OPASNO SE ZAKUHALO: „Dodik ponižava Viškovića jer mu ne dozvoljava da smijeni Nešića; Kako su ‘Putevi RS-a’ platili ‘Romanija putevima’ rušenje Nešićevog hotela na Sokocu…“

0
3

Piše: SLOBODAN VASKOVIĆ

1.

Nenad Nešić, direktor JP “Putevi” RS, bahata politička, polupismena Mrcina, trebalo je odavno da bude u zatvoru, jer je opljačkao desetine miliona KM iz budžeta RS.

2.

Nešić, uprkos svim zaista brojnim dokazima o njegovim pljačkama i enormnom bogaćenju za samo tri godine, i dalje je na čelu “Puteva”.

3.

Ukoliko i dalje ostane v.d. direktora, to je težak poraz lažnog lidera Marka Pavića, koji drži takvog kriminalca u redovima DNS-a, ali je to, suštinski, debakl, Radovana Viškovića, premijera, koji jeste najavio zahtjev za smjenu Nešića.

https://1.bp.blogspot.com/-5wQ9VmvACOw/XZcTqVJghdI/AAAAAAAAhiE/jPsc50ACHZcnLO8bKA8-TS7-36La24_vgCLcBGAsYHQ/s320/nenad_nesic_0.jpg

4.

Višković zahtjev jeste najavio, ali ga nije realizovao, jer ne smije ni maći bez odluke Milorada Dodika; Slučaj bahatog primitivca, koji novac šuta nogama, prerastao je u slučaj marionete Viškovića i dokazuje da je stvarni premijer Milorad Dodik, a ne onaj koji se tako predstavlja.

Dodik je taj koji i dalje drži Nešića na čelu “Puteva RS” i to iz više razloga, o kojima ću uskoro opširnije pisati.

https://1.bp.blogspot.com/-0HCBi-9HGrE/XZcT25Fu6tI/AAAAAAAAhiI/GqTkD-fzYdkBudBbVBYJ6LzuurxZ8v3tgCLcBGAsYHQ/s320/logo.png

5.

Ujedno, to je dokaz da “institucije” ne rade svoj posao, jer da to čine, Nešić bi već bio procesuiran. Posebno se to odnosi na pravosudne i policijske “institucije”, koje svojim nedjelovanjem dokazuju da su u potpunosti pod kontrolom Režima, ali i da učestvuju u pljačkama, jer dozvoljavaju otimanje bez presedana, koje se dešava ne samo u JP “Putevi RS”. Vodeći funkcioneri tih institucija uzimaju svoj dio kolača od Nešića i sličnih.

6.

Mnogo je još dokaza o Nešićevom kriminalu. Kupio je on i Hotel “Romanija” na Sokocu, pa ga srušio. Njegova firma “N trade” je kupila taj hotel, a srušen je 2017. godine.

https://1.bp.blogspot.com/-oTnHqUaUfkw/XZcULaXMYII/AAAAAAAAhiU/iYk-n3h-GQYr6hjp2g9KoATaZ8SLknSeQCLcBGAsYHQ/s320/hotel_romanija_sokolac-850×400.jpg