NEPRIMJERENO PONAŠANJE: Pijani gost Radi Manojlović gurao novčanice u grudi!

0
4

Pjevačicine kolege su se umiješale čim su vidjele da je pijani čovjek napada.

Folkerka je krajem prošle nedjelje pjevala na jednom veselju nedaleko od Kragujevca, a incident se dogodio u pauzi njenog nastupa.

-Radi je prišao jedan pijani gost, poljubio joj ruku i ubjeđivao da mu otpjeva pjesmu Miroslava Ilića “Šumadijo”. Ona mu je rekla da je trenutno na pauzi i da će mu kasnije ispuniti želju. Tad je on izvukao novčanicu od 200 eura i pokušao da joj je gurne među grudi! – ispričao je za Informer izvor koji se zatekao na tom veselju.

Pjevačicine kolege su se umiješale čim su vidjele da je pijani čovjek napada.

-Muzičari iz benda su odmah pritrčali i opomenuli pijanog muškarca da se udalji. On je počeo da se raspravlja sa njima, pa su muzičari pozvali obezbjeđenje. Pjevačici nije bilo prijatno dok je to gledala, ali se ubrzo vratila na binu i profesionalno završila nastup –kaže izvor.

Rada kaže da nije gadljiva na bakšiš, ali da ne voli napadne goste.

-Ne volim kada mi to rade. Ranije je to bilo u okviru nekih granica ukusa, ali tom prilikom su baš pretjerali-rekla je folk zvijezda i dodala:

-Volim kad mi žene daju bakšiš! Nekako mi ne prija da su samo muškarci oko mene dok pjevam! Najveći bakšiš obično uzmem na privatnim proslavama, ali i kad pjevam političarima. Oni ne štede novac na veseljima na dobru pjesmu!

Manojlovićeva ne krije da pjeva na svadbama, i to najčešće romskim.

-Nije mi važno da li radim svadbu u Srbiji ili inostranstvu. Nedavno sam na jednom romskom veselju dobila dukate, ali ne volim da govorim o novcu jer je to neukusno. Posebno sam srećna što Romi, ali i svi ostali kojima sam pjevala, i posle svadbe dolaze na moje nastupe – rekla je pjevačica.

Izvor: Alo.rs