KLUPKO SE ODMOTAVA: Evo šta se jutros desilo sa fatalnom Sunitom, osumnjičenom za ubistvo Nine Ivankovića

0
3

Hindić-Bošnjaković ima 21 godinu, a često je viđana u “Vili Ivanković” na Buni.

Sunitu Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičenu za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika Ville Ivanković na Buni kod Mostara jutros su pripadnici MUP-a HNK-a preuzeli od kolega iz Srednjobosanskog kantona.

– Nad osumnjičenom se provodi krim-obrada, potvrdio je za Oslobođenje portparol MUP-a HNK-a Ljudevit Marić.

Istragu ovog zločina, koji se desio jučer ujutro na Buni, provode službenici Sektora kriminalističke policije pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva.

Za Hindić-Bošnjaković, kako smo već objavili, policija je tragala od petka, a ona se sinoć dobrovoljno predala policiji SBK-a koja ju je, po potjernici MUP-a HNK-a i uhapsila.

Kako neslužbeno saznajemo, danas će biti urađena obdukcija tijela ubijenog Ivankovića.

Hindić-Bošnjaković ima 21 godinu, a često je viđana u “Vili Ivanković” na Buni.

“Dotična je često dolazila u vilu. Koja je bila svrha njezina posjeta, ne znamo, ali smo je gotovo svakodnevno viđali”, rekli su mještani Bune za medije.

Ona je stari znanac policije, i to zbog nasilničkog ponašanja. Posljednji incident datira od 1. svibnja ove godine kada je verbalno, a onda i fizički napala državljanina Hrvatske A. P. Tom prilikom napala je i policajce koji su joj išli uručiti prekršajni nalog. Sve je začinila i bujicom pogrdnih riječi na njihov račun. Policiji je poznato i da je ranije pretukla i jednu djevojku iz Ljubuškog, piše Avaz. Hindić Bošnjaković se proslavila svojim polugolim fotografijama koje je sama objavljivala na raznim društvenim mrežama, a hvalila se i titulom misice Hercegovačko – neretvanske županije.

Pokušavala je i sa muzikom, snimivši nekoliko pjesama. Neki policijski izvori dovodili su je u vezu i s prostitucijom. Ivankovića je navodno ustrijelila s više metaka u leđa i ubrzo se dala u bijeg.

(slobodna-bosna.ba)