ISMIJALA TAKMIČARKU ZBOG DEBLJINE: Sanja Kužet nije znala da kamere sve bilježe

0
4

Od prošle godine uvedeno je pravilo da Đorđe David, Ana Bekuta, Viki Miljković, Marija Šerifović, Jelena Karleuša kao i gostojući član žirija pritisnu taster i na taj način odlučuju da li žele da uzmu određenog kandidata ili ne.

Kao standardni dio ekipe i ove godine emisiju vode Sanja Kužet i Voja Nedeljković o čijim komentarima se uvijek raspravlja.Posljednje subote kadidati su bili jako inspirativni, a jedna od takvih je i Azra Mehmedović.Ona nije dobila nijedan taster, međutim, govor koji je održala je otopio led sa srca pjevačice Dare Bubamare koja ju je uzela u svoj tim.

Ipak, ostali nisu bili toliko dobre volje, te je Jelena Karleuša dala negativne kritike na račun Azrinog stajlinga, pa joj poručila da je pjevačica naglasila svoje tijelo koje nije idealnih proporcija, na šta se djevojka vadila da se ugojila zbog zdravstvenih problema koje je nedavno imala.

Mehmedovićeva je zatim otišla sa bine, a onda se iz pozadine čuo glas Sanje Kužet koja je imala zanimljiv komentar na izgled mlade kandidatkinje:

– Ova mala mi je kao bundevica – rekla je voditeljica nekome iza scene, vjerovatno ni ne sluteći da bi ova njena izjava mogla da ode u eter.