FRONTALNI UDAR NA KOLINDU NAKON NOVE SKANDALOZNE IZJAVE: Žestoko joj je uzvratio gradonačelnik Rijeke, ali ovakav UDARAC OD „njene“ HDZ-ovke nije očekivala…

0
4

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović osvrnula se na svoj govor u Washingtonu gdje je u subotu primila nagradu Fullbright za životno djelo. Društvenim mrežama šire se reakcije na njezine riječi.

Podsjetimo, predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović navela je da je svojevremeno navijala i za Hajduk i za Dinamo. No, smatra da je Rijeka u neka ranija vremena bila rezervni klub srpskim klubovima. “Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali naša Rijeka u to vrijeme je bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu i oni domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni odlazili su najviše u Hajduk, nešto malo u Dinamo”, kazala je Grabar-Kitarović.

“Nakon što je iz Željezne zavjese sa crvenim pasošem otišla na školovanje u SAD, KGK danas izvrijeđala NK Rijeku kao rezervni srpski klub. Pa koliki je taj rezervoar gluposti? Gdje je kraj?”, napisao je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel (SDP) na Twitteru.

Njegov stranački kolega, Peđa Grbin, na Facebooku je napisao: “Ovo je bio toliko lijep vikend da sam mislio ignorirati njene verbalne izlete, ali ovo je stvarno vrh vrhova. Pa što joj je, zaboga miloga, NK Rijeka skrivila?!?! U vremenima o kojima govori Rijeka je tukla Reala 3:1”.

Na riječi Kolinde Grabar-Kitarović osvrnula se i HDZ-ovka iz Rijeke, Ivona Milinović. “Rijeka je bila, jest i ostat će hrvatski grad. NK Rijeka je bila, jest i ostat će hrvatski klub. Rezervna momčad Rijeka nikada nije bila ikome – niti domaćim, a bogami svakako ne klubovima neke tamo druge države”, napisala je Milinović na Facebooku.

(slobodna-bosna.ba)