Emina Goga Terzić: Ja sam majstor dobrog štimunga

0 81

Oni koji su, svojevremeno, imali prilike da na plesnom podiju vide go-go plesačicu Eminu Gogu Terzić nisu ostajali ravnodušni pred ljepotama koje su se ukazivale pred njihovim očima. Svojom ljepotom plijenila je i kao manekenka dok je hodala modnim pistama. No, go-go ples i manekenstvo ostali su iza nje.

Ova atraktivna ljepotica u ruke je uzela mikrofon te kao pjevačica moćno plovi nemirnim estradnim vodama. Ljepotu, šarm, gracioznost, stas i glas, sve je ona uspjela spojiti u jedno što joj, uveliko, pomaže, da se vrata koja vode do estradnog uspjeha pred njom otvaraju sama od sebe.

Za nju kažu da je istinska seks bomba. Iako je rođena u Hrvatskoj već duže vrijeme živi u Srbiji iz koje, iz tezge u tezgu, „šparta“ širom Svijeta. Sudeći po rekcijma onih koji su slušali njene prve pjesme „Bling Bling“ te „Svoja i ničija“, obučene u vrlo dopadljivu i erotsku, video, ambalažu, njena lađa uspješno plovi ka luci rezervisanoj za one koji osvajaju vrhove muzičkih top lista.

Istina, već na startu estradne karijere našla se na udaru zavidnih koji joj na razne načine, trač pričama, pokušavaju umanjiti uspjehe koje postiže. No, ona se ne obazire na splektarenja i samouvjeren gazi dalje. Takvima pjesmom „Svoja i ničija“ kao da pokazuje gdje im je mjesto i sa kakvom osobom imaju posla.

Na upit da li je pjesma jedino čime se bavi, kratko je rekla:

-Ona je uglavnom to što radim, iako sam otvorena za sve ponude koje bi mogle biti kreativne i zanimljive. Odolijevam zavodljivim ponudama da sa sebe zbacim i posljednju krpicu i fotografišem se naga. Sad za sada ne želim tako sticati pozornost javnosti. To je iz razloga što nisam gladna ničeg. Ne vidim šta mi to bilo ko može materijalnog priuštiti a da ja to već nemam – kaže Emina Goga Terzić..

Kako se na nastupima boriš protiv nasrtljivaca?

-Ja sam majstor dobrog štimunga i znam atmosferu držati pod kontrolom. Istina, ljepote sa kojima me obdarila majka priroda i ritam pjesama bude različite maštarije. No, moja publika pjeva, igra i luduje zajedno sa mnom. Oni koji počnu maštati o erotskim igrarijama obično se na kraju mog nastupa, od umora, u takvo nešto i ne mogu upustiti. Istina, teško je ostati ravnodušan kad im pred očima bljesnu ljepote sa kojima me obdarila majka priroda, ogrnute oskudnim komadićima odjeće. Mnogi će tek početi padati sa nogu kad vide moje nove, video, spotove.

Izvor: expresstabloid.ba

Loading..