BOLJE DA LJULJA, NEGO DA ŽULJA: Misice najljepših guza (FOTO)

0 111

Jedino pravilo kojeg se takmičarke moraju pridržavati je to da nisu bile ni na kakvim operacijama stražnjice, iako je provođenje kozmetičkih postupaka na drugim dijelovima tijela dozvoljeno.

Poznato je da Brazilci, ali i Brazilke obožavaju velike zadnjice. Zbog toga se u ovoj južnoameričkoj zemlji održava takmičenje “Miss Bum Bum”, na kojem se bira najljepša zadnjica.

Na ovom kontroverznom takmičenju nerijetko se prolivaju krv, znoj i suze. Također, ne nedostaje ni ljubomore. Takmičenje se provodi od 2011. godine, a na samu ideju došao je novinar Cacau Oliver. Takmičenje u izborima ljepote i nije neka zanimljivost, ali kada se djevojke bore za titulu najbolje stražnjice, to već prelazi u novu sferu. Jedino pravilo kojeg se takmičarke moraju pridržavati je to da nisu bile ni na kakvim operacijama stražnjice, iako je provođenje kozmetičkih postupaka na drugim dijelovima tijela dozvoljeno.

Rosana Ferreira

Prva sretnica koja je ponijela laskavu titulu najbolje stražnjice bila je Rosana Ferreira. Osim što se svojom stražnjicom podičila na samom takmičenju, ponosna Brazilka često svoje pratitelje na društvenim mrežama “časti” polugolim fotografijama, na kojima je, naravno, u prvom planu njena raskošna guza.

Carine Felizardo

Drugo takmičenje, 2012. godine obilježila je Carine Felizardo. Te godine prijavilo se 15 djevojaka, a Felizardo je rekla kako je svojom pobjedom predstavila brazilske žene u najboljem svjetlu.

-Neizmjerno mi je drago zbog ove pobjede, zahvaljujem svima koji su glasali za mene. Vrlo sam ponosna na svoju guzu, morala sam godinama vježbati kako bih postigla željeni izgled i oblik – rekla je tada.

Dai Macedo

Takmičenje koje je održano 2013. godine obilježila je Dai Macedo, koja je ponijela laskavu titulu. Tom prilikom je osvojila i nagradu od 3000 KM.

-Emocionalna sam. Nisam očekivala pobjedu. Bila je prava ludnica na društvenim mrežama, ali sad sa sigurnošću mogu reći da takmičenje nije bilo namješteno. Nije 100 posto prirodna. Uvijek sam imala ogromnu pozadinu, ali liposukcija ju je popravila – rekla je Dai, koja je priznala da njena guza nije uvijek bila ovakva.

Indianara Carvalho

Ova zavodnica je potukla konkurenciju za “Miss Bum Bum” 2014. Osim što posjeduje jednu od najboljih guza zemlje u kojoj vlada poprilična konkurencija u toj kategoriji, Indianara je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gdje pratitelje redovito časti izazovnim fotografijama.

Suzy Cortez

Laskavu titulu 2015. Odnijela je Suzy Cortez, koja je osvojila 133 boda. Zanimljivo, i ove je godine istu titulu ponijela upravo ona. Suzy je već iskusna takmičarka, pa je nakon izbora postala vatrena navijačica Barselone i Lea Mesija, kojeg je navodno pokušala i zavesti nekoliko puta. Svojim seksi izgledom uspjela je zavesti sve bez problema, ali ne i Argentinca. Nakon niza objava koje mu je posvećivala na društvenim mrežama, Mesi ju je blokirao na Instagramu.

Loading..