BLUDNI PAHOMIJE IZGUBIO TELEFON, A U NJEMU PRONAĐEN SAM PAKAO: “Jel nosiš mantiju, to me pali?”

0
1

Vladika je izgubio mobilni u manastiru Prohor Pčinjski, eparhijom kružile fotografije golih mladića, muškog polnog organa i lascivne poruke koje su navodno nađene u njegovom telefonu!

Vladika vranjski Pahomije Gačić ljetos je izgubio svoj mobilni telefon u manastiru Prohor Pčinjski, a u eparhiji se priča da su u njegovom telefonu pronađene eksplicitne fotografije golišavih mladića, kao i lascivne poruke koje je razmjenjivao sa dječacima!

Ovo tvrdi dobro obavješteni izvor i dodaje da su fotografije koje su tada nađene u Pahomijevom telefonu neko vrijeme kružile u određenim krugovima u Vranju.

– Ljetos mu je nestao telefon u Prohoru Pčinjskom, priča se da je zaboravio telefon ispred manastirske suvernirnice. Neko od iskušenika ga je pronašao, a u njemu su bile fotografije golišavih momaka, zgodnjikavi momci, ne vidi im se glava, ali se zato zadnjica vidi, šarene gaće i polni organ. Pored toga nađena je i prepiska vladike i nekog momka.
– Razmjenjivali su poruke, a jedna glasi, “Jel nosiš mantiju? To me pali”.

– Jao, provalio si me, da! Molim te diskretno. Ko Boga te molim. Pusti poruku na Vajber, ovde kasne!

Kada je Pahomije shvatio da mu nema mobilnog, oblio ga je znoj.

– Skočio mu je šećer! To je bilo opsadno stanje u manastiru!

Pahomije je, kako navode mediji, potvrdio da je izgubio telefon.

– Izgubio sam telefon dok sam radio u bašti. Napad na mene traje već godinama. Nemam veze s tim fotografijama. Znam samo da upalim i ugasim telefon, poruku nikad nisam poslao – rekao je Pahomije.

Izvor: slobodna-bosna.ba