“Zvezda Granda” napunila baterije na luksuznom ljetovanju, a sada sprema iznenađenje

0
1

Biljana Sečivanović iskoristila je kratku ljetnju pauzu u nastupima da sa vjerenikom Aleksandrom Nedićem otputuje do Grčke gdje su na Lefkadi svojim gliserom obilazili plaže i uživali u zasluženom odmoru.

Pjevačica je na odmoru napunila baterije pred jesen u kojoj je očekuje mnogo poslovnih obaveza od kojih je prva promocija pjesme “Ljubomora” koja će biti premijerno prikazana ovih dana.

– Iza nas je uspješna godina ispunjena obavezama i naravno da sam jedva dočekala odmor. Aca i ja smo sa porodicom otputovali i iskoristili svaki trenutak da se lijepo provedemo. Obilazili smo skrovite plaže, uživali u suncu, divnoj hrani i svemu onome što ovo ostrvo može da ponudi, ali ono što mi je najbitnije je da smo imali vremena da se u potpunosti posvetimo jedno drugome. I na kraju, presretna sam što me je po povratku sačekao završeni spot za pjesmu “Ljubomora” i jedva čekam da ga prikažem publici i čujem njihovo mišljenje- rekla je Bilja, a sudeći po reakcijama onih koji su pjesmu imali priliku da čuju, u pitanju je veliki budući hit što su potvrdili i komentari na društvenim mrežama kada je podijelila djelić pjesme.

https://www.instagram.com/p/B2JbiKbo-sV/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsEB_spD0Hl/?utm_source=ig_embed