ZGODNA VODITELJICA ŠOKIRALA SVE: “U školi su me zlostavljali zbog prevelikih grudi, sve je kulminiralo kada sam zagrlila…”

0 342

Osim onih učitelja, zbog grudi koje su bile te veličine već s 14 godina naslušala se i podrugljivih komentara muških kolega

Voditeljica Ashley James požalila se da je u školi kažnjena zbog veličine svog poprsja. Kako je rekla u Yahooovom podcastu “Wine Question Time” zbog svoje košarice veličine H imala je problema nakon što su je vidjeli kako grli svog brata.

“Kaznili su me jer sam vani zagrlila brata. Učiteljica je rekla: ‘Ljudi u gradu ne znaju da je to tvoj brat, što će misliti ako vide plavušu s velikim grudima kako grli dečka vani?’. Moj moral su stalno dovodili u pitanje, čak i učitelji. Ponašali su se kao da ću biti nemoralna jer imam velike grudi. Gotovo su me natjerali da se sramim”, rekla je ova 32-godišnjakinja koja nosi veličinu grudnjaka 65H.

Pohađala je privatnu školu u britanskoj Cumbriji, a godinu su njeni roditelji plaćali 25.000 maraka. Osim onih učitelja, zbog grudi koje su bile te veličine već s 14 godina naslušala se i podrugljivih komentara muških kolega.

“Dečki bi došli do mene i govorili odvratne stvari, a učitelji im ne bi ništa rekli, već bi mene napadali da se ne mogu tako oblačiti, iako su sve moje prijateljice nosile istu odjeću. Kao 14-godišnja djevojčica bila sam zbilja zbunjena, nije mi bilo jasno zašto ja jedina ne smijem? Prije nego što sam uopće shvaćala seks, učitelji su se ponašali kao da sam seksualno aktivna. Kad pogledam unatrag shvaćam da sam bila kažnjavana samo zbog svog tijela”, rekla je.

https://www.instagram.com/p/B1lQBz7Bw6n/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B1OQ4vThpJ_/?utm_source=ig_embed