Showbiz

SVI JE ZNATE ZBOG “AFERE 400 EURA”: Ona sada ulazi u “Zadrugu 3”

Atraktivna Nataša Radan ućiće 6. septembra u rijaliti program “Zadruga 3”. Nju svi znaju zbog afere čiji su glavni akteri Slobodan Batjarević Cobe i ona.

Nataša se 2017. godine pojavila u Cobetovom spotu za pjesmu “Sudbina”, a prošle godine je navela da joj pjevač duguje 400 eura i da godinu dana ne može da dođe do honorara od statiranja u spotu “Grandovog” pjevača.

– Moja drugarica je prvobitno trebalo da se pojavi u tom spotu u okolini Leskovca, ali kako joj vjerenik nije dozvolio da se pojavi, odustala je. Zamolila me je da odem i da se pojavim i pristala sam. Cobe mi je rekao da ne moram ni da se sređujem, ništa, samo me je molio da se pojavim. Smrzla sam se na snimanju, odradila sam sve to, da bi na kraju samo ponudili flašu pića. Poslije snimanja zvala sam Cobeta, ali on je blokirao moj broj i nisam uspjela da ga dobijem, pa ni svoj honorar. Kada ga vidim u Leskovcu on okreće glavu i pravi se da me ne poznaje. Već godinu dana tražim svoj novac koji sam pošteno zaradila i nije mi svejedno – ispričala je prošle godine Nataša za “Pulsonline”

Ona mu je javno zaprijetila i tužbom, međutim Cobe ništa na tu temu nije želio da kaže medijima.

Nataša Radan sada će sreću okušati u “Zadruzi 3”, a kako prenosi “Alo” izjavila je da joj je simpatičan Bane Čolak, koji će joj u rijalitiju biti cimer.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Naša web stranica živi od oglašavanja. Da bismo u budućnosti pravilno prikazivali naš sadržaj, deaktivirajte Adblock