STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Vatrogasci izvlačili nesretnog mladića, MOTOR MU JE ZAVRŠIO U KRILU… (FOTO)

0
2

U požešku ga je bolnicu odvezla hitna pomoć. Iz smrskanog automobila unesrećenog su izvlačili vatrogasci

Mladić star oko 20 godina teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se oko 22 sata dogodila u Resniku pored Pleternice, javlja pozega.eu.

U požešku ga je bolnicu odvezla hitna pomoć. Iz smrskanog automobila unesrećenog su izvlačili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije. Do dolaska liječničkog tima unesrećenom je priskočila u pomoć mještanka Resnika ispred čije se kuće dogodila prometna nesreća. Sva u šoku nije mogla komentirati događaj.

“Ma što da vam kažem. Jaukao je od bolova. Susjeda ga je stavila u bočni položaj i izvukla mu je jezik da se ne uguši. Pogledajte, motor od auta mu je doslovno završio u krilu – prepričavaju za portal pozega.eu mještani gledajući strašan prizor.

pozega.eu

Iz još ne utvrđenih razloga je udario prvo u jedu “ćupriju” da bi nakon toga prema svemu sudeći letio zrakom više od 50 metara i zabio se u drugu “ćupriju”.

– Probudio me strašan udarac. Iskočila sam iz kreveta i izišla iz kuće, imala sam što i vidjeti. Smrskani automobil. Odmah smo zvali vatrogasce koji su jako brzo došli. Za njima je odmah došla i hitna pomoć. To je strašno što se desilo – prepričala je jedna mještanka Resnika koja je bila u vidnom šoku.

pozega.eu