ŠTA SE ZAPRAVO DEŠAVA U PARIZU: Novi detalji o liječenju Michaela Schumachera PODIGLI SVIJET NA NOGE!

0
4

Piše se čak i da je Nijemac pod lažnim imenom prijavljen u bolnicu, kao i da iz iste nisu željeli da daju bilo kakve informacije, kako bi rizik od širenja vijesti bio sveden na minimum. Sabine Kem, Šumaherov predstavnik za medije, takođe nije želela ništa da komentariše.

Kako su objavili mediji u Francuskoj, Michael Schumacher bivši prvak Formule 1, koji je doživeo ostao u teškom stanju nakon nesreće na skijanju 2013. godine, u ponedjeljak je prebačen u jednu bolnicu u Francuskoj.

Nakon što su mediji širom svijeta prenijeli vijest o sedmostrukom šampionu sporta koji ga je doveo do statusa legende, pojavile su se nove informacije oko cijelog događaja.

Naime, Schumacher je prebače u bolnicu “Žorž Pompidu” koja se nalazi u Parizu, a Nijemca su vozilom hitne pomoći švajcarskih registarskih tablica prevezli u glavni grad Francuske.

Nosila na kojima je Šumaher prenesen u zgradu, bila su prekrivena prekrivačem koji je u potpunosti sakrio njegovo lice i tijelo. Očigledna je želja da privatnost Šumahera bude sačuvana, pošto ga je u bolnicu ispratilo privatno obezbjeđenje od desetak ljudi.

Piše se čak i da je Nijemac pod lažnim imenom prijavljen u bolnicu, kao i da iz iste nisu željeli da daju bilo kakve informacije, kako bi rizik od širenja vijesti bio sveden na minimum. Sabine Kem, Schumacher predstavnik za medije, takođe nije želela ništa da komentariše.

Ipak, francuski mediji su došli do nekih informacija, pa je tako otkriveno da je Schumacher primljen na odjeljenje kojim rukovodi profesor Filip Menaš, kardio hirurg koji je specijalizovao lečenje matičnim ćelijama i 2014. godine bio prvi hirurg na svijetu koji je presadio tuđe matične ćelije u srce jednog pacijenta.

Podsjetimo, Schumacher je u decembru 2013. godine doživeo tešku nesreću na skijanju u Francuskoj, posle koje su lekari tvrdili da je prava sreća što je uopšte ostao živ.

Svijet je od trenutka nesreće ostao slomljen. Šumaher je istinska sportska legenda, čak i oni koji ga ne vole moraju imati veliko poštovanje prema svemu što je uradio u karijeri.

Porodica Schumacher se više puta zahvalila za brigu i interesovanje o Mihaelovom zdravlju, ali je i zamolila za privatnost oko cijele situacije. Ipak, sve zanima šta se tačno dešava u Parizu, zašto je sve tako tajnovito i da li postoji nada za Šumaherov oporavak.

Izvor: slobodna-bosna.ba