POPOVIĆ ŽELI DA IZBACI VIKI IZ ŽIRIJA? Karleuša otkrila šta se dešava iza kulisa “Zvezda Granda”

0
4

Karleuša je otkrila da će u novoj sezoni biti strožija prema kandidatima koji ne treba da plaču zbog toga, iako su mnogi kandidati u prethodnoj sezoni zbog pjevačice pustili suzu. Kako je rekla, u novoj sezoni nema mjesta za slabiće.

-Biću još strožija, zato što smatram da, ako me se plaše, to znači da me poštuju i da me slušaju. Ja njima nisam ni mama, ni tata, ni dugarica, ja sam ovdje neko ko je surovi profesionalac i treba da iskoriste moju dobru volju što sam tu. Sve te savjete im poklanjam ničim izazvano, tako da treba to da cijene, da slušaju i da upijaju. Kad sam stroga da ne plaču, pošto obično plaču, nego da stegnu petlju i da naprave nešto od svojih života – kaže Karleuša.

https://www.instagram.com/p/B2SOJ-Poc_O/?utm_source=ig_embed

U novoj sezoni “Zvezda Granda” Viki Miljković je takođe tu, sa znatno drugačijim stajlingom, što je i Jelena, kao neko ko ozbiljno vodi računa o odijevanju, i sama prokomentarisala.

-Sviđa mi se. Nemojte da mi dirate Vikicu, za to sam ja zadužena. Super mi je Vikica. Šta bi mi bez Viki? To ne bi bilo to. Saša je toliko puta htio da je izbaci pošto je Vikica specifična… Kažem: “Saša, što svake godine želiš da izbaciš Viki?”, kažem: “Nemoj Saša, nemoj”, ali on kaže: “Šta će nam Viki?”. Ja onda: “Pusti, Viki mi treba”… – počela je JK, pa otkrila da se ipak samo šali.

– Šalim se, šalim se. Viki je super. Svako od nas u žiriju ima svoje mjesto pod suncem. Viki se pokazala kao fantastičan mentor prošle godine i ja joj čestitam – izjavila je.

https://www.instagram.com/p/B2PV-pEIJ4C/?utm_source=ig_embed

Karleuša je sa suprugom fudbalerom Duškom Tošičem i kćerkama Atinom i Nikom nedavno bila u posjeti kod Popovića i njegove supruge u Opatiji, gdje su svi zajedno uživali i punili baterije za naredni period.

-Meni je toliko bilo lijepo u Opatiji kod Saše. On ima predivnu kuću, brod, išli smo na predivne plaže, uvale, ostrva… Posjećivali smo predivne restorane, bila je predivna hrana, predivna temperatura, sve je bilo idealno. Zaslužila sam da se odmorim, ova godina je bila svi znamo kakva, piše telegraf.rs.

-On se potrudio da mi maksimalno napuni baterije za novu sezonu. Hvala mu na tome i njegovoj ženi Suzani, mojoj drugarici, koji su bili idvni, divni domaćini – zaključila je Karleuša i pohvalila Suzanu Jovanović da odlično izgleda bez fotošopa.

(expresstabloid.ba)