Showbiz

MUZIKA NIJE NJEN JEDINI TALENAT: Džejla Ramović postaje modna ikona

Mladoliko, umjereno, primjereno, bez mnogo šminke, Džejla je pokazala da gracioznost i elegancija nisu stvar skupih stajlinga, već karaktera i kućnog vaspitanja

Reći da je Džejla Ramović muzički talenat već odavno nije novost. To potvrđuju njene pobjede u talent šou programima “Neki novi klinci”, ali i “Zvezdama Granda”. Mlada Goraždanka je za svoje godine posjeduje zavidnu muzičku zrelost, kao i iskustvo, te nema nikakve sumnje da je pred njom karijera ispunjena samo uspjesima.

Međutim, pored zavidnog muzičkog umijeća Džejla je na sebe skrenula pažnju i impresivnim stajlinzima koje bira kako za scenu, tako i za svakodnevne prilike. Džejla je sve kupila i razoružavajućim vaspitanjem, odnosno skladom i primjerenošću kada je riječ o odabiru garderobe.

Nikakvo pretjerivanje ne bi bilo kada bi se reklo da blista u svakoj prilici, te da se, polako ali sigurno, iskristalisala u pravu modnu ikonu. Mlada Džejla je to po ko zna koji put pokazala nedavno na društvenim mrežama, kada je ovjekovječila početak nove školske godine.

Mladoliko, umjereno, primjereno, bez mnogo šminke, Džejla je pokazala da gracioznost i elegancija nisu stvar skupih stajlinga, već karaktera i kućnog vaspitanja. To demonstrira na apsolutno svakoj svojoj objavi na društvenim mrežama.

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Molimo Vas isključite AdBlocker kako bi ste mogli uci na sajt