MINISTAR MEKTIĆ POSLAO OŠTRU PORUKU PREDSJEDNIKU SRBIJE: „Vučiću, kad si već tako krenuo, mogao bi se zahvaliti Dodiku i zato što je…“

0
2

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić aktivan je na društvenim mrežama do kasno u noć

Tako je sinoć Mektić na Twitteru komentirao vijest kako je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na vojnoj vježbi u Titelu izrazio zahvalnost Republici Srpskoj i Dodiku na budućem memorijalnom centru Jasenovac.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da je zahvalan Republici Srpskoj i srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodik na zajedničkoj ideji da u Donjoj Gradini bude izgrađen memorijalni centar posvećen žrtvama ustaškog logora Jasenovac iz Drugog svjetskog rata.

“Dodik i ja smo se dogovorili o tome i veoma sam mu zahvalan, kao i Srpskoj. Očekujemo da snažna američka kompanija izađe sa predlogom kako će da izgleda taj memorijalni centar. Veliki novac ćemo uložiti u Donju Gradinu”, rekao je Vučić novinarima u Titelu.

Ministar Mektić je preko društvenih mreža poslao oštru poruku predsjedniku Srbije:

„Kad si već tako krenuo Vučiću, mogao bi se zahvaliti Dodiku i zato što je svu jasenovačku građu predao Hrvatima“, napisao je Mektić, a prenosi „Slobodna Bosna“.