KOLEGICE POKUŠALE DA JOJ PREOTMU HARISA: Rada sve priznala, pa progovorila o susretu sa njima

0
5

Emotivna veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića opstaje uprkos brojnim govorkanjima koja ih prate, a sada je pjevačica otkrila da su neke od tih špekulacija bile i tačne.

Naime, riječ je o kolegici koja je pokušala da joj preotme dečka.

– Znam da su neke kolegice sigurno ljubomorne na našu ljubav. Ne mogu sad ništa da otkrivam, ali bilo je nasrtaja raznoraznih – ispričala je uz osmijeh Rada za Glamur.

– Kad je nešto zauzeto, odnosno zabranjeno, onda je to i slatko, tj. obratiš pažnju na to. To je u ljudskoj prirodi. Žene tako razmišljaju, u smislu: “Čim je njoj dobar, mora da je zaista dobar!”. Bilo je tu flerta sa Harisom od strane nekoliko kolegica, pa i nekih pokušaja. Ne znam da li toga ima i dalje – dodala je Manojlovićeva.

– Znam tačno o kojim kolegicama se radi. Sada nikako ne reagujem na to. Na početku, kada se to dešavalo, sam bila neiskusna, pa sam ja tu nešto pričala, možda sam neku i imenovala, ne sjećam se. Poslije sam postala mudrija i to mi je postalo simpatično. Nisam ljuta jer znam sa kim sam u vezi. I on isto zna sa kim je, a gdje će da nađe bolju od mene?! Uredno se javljam tim kolegicama najsrdačnije – zaključila je uz osmijeh priču pjevačica.

(Izvor:expresstabloid.ba)