Ena Blažević, plesačica i foto model povećala svoje grudi: Nije se rodio ko je narodu ugodio

0
2

Za kontroverznu plesačicu Enu Blažević sa pravom govore da je iskra koja u svakom muškom srcu zna razgoriti vatru od koje se teško ostaje pri pameti. Ona već godinama, zavodljivim plesom, vizuelno upotpunjuje nastupe pjevača po klubovima i diskotekama širom Evrope. Ena je nedavno imala estetsku operaciju, a o tome otvoreno priča:

– Iako nisam sujevjerna pomalo sam bila usplahirena što je operacija vezana za estetsku korekciju mojih grudi bila zakazana za petak, 13. septembra ove godine. No, nakon što je operativni zahvat pošao bez ikakvih problema vidim da sam se bezrazložno plašila. Jedva čekam da postoperativni period protekne, pa da svoje nove ljepotice izložim objektivima foto reportera. Vjerujem da ću, nakon toga, biti izložena brojnim pozivima da kao plesačica na plesnom podijumu, njihanjem svojih kukova, počnem izluđivati muška srca ili da se, kao foto model, nađem u različitim projektima u kojima ženska ljepota igra glavnu ulogu. Naravno, ples i foto modeling me neće odvući daleko od voditeljskog posla kojim se trenutno bavim na jednom radiju. Izložena sam i brojnim pozivima da u nekim rijaliti projektima prikažem svoju privatnost – kaže Ena i dodaje:

– Sad za sada ne razmišljam o tim opcijama no za mene kažu da vrijedi ona krilatica „Nikad ne reci nikad“. Za sebe mogu reći da sam veliki borac, optimista i neko ko nastoji da bude jako pozitivna osoba. Pored plesa obožavam i fotografisanje. Prosto izgaram od želje za tim i koristim svaku priliku da se nađem ispred objektiva foto aparata. Imam namjeru da se ubuduće malo više posvetim foto modelingu – kaže kontroverzna plesačica i foto model Ena Blažević.

Kako tvoja okolina reaguje na to što sa sebe skidaš krpice i fotografišeš se naga?

– Živim onako kako mislim da treba živjeti. Nije se rodio ko je narodu ugodio. Najbitnije je da sve ovo što radim, radim dostojanstveno nastojeći da ne obrukam ni sebe ni porodicu i da pritom budem sretna. Ples, erotika i foto modeling mi brže otvaraju vrata koja vode do uspjeha, vrata pred kojima nemam namjeru čekati da se otvore sama od sebe. Spremna sam se odreći mnogo čega da bih ostvarila svoj san i došla do vrha. Ples i foto modeling su moj život i sve ću učiniti, bez zazora, da taj život teče uspješnim tokom – kaže Ena Blažević.