ANABELA SE SPASILA MONSTRUMA I NASILNIKA: Atijasova bivša progovorila o tome kako ju je mučio

0
2

Jasmina Skender, koju je Andrej Atijas prije sedam godina ostavio da bi bio sa Anabelom Atijas, a koja sa njim ima sedmogodišnjeg sina Leona, nije iznenađena informacijom da se njen bivši i nekadašnja denserka razvode.

Ova informacija šokirala je kompletnu javnost budući da su Anabela i Andrej izgledali sretno u posljednje vrijeme, ali ne i Jasminu, koja tvrdi da se njena suparnica spasila, budući da je, prema njenim riječima, živjela sa čovjekom kome nasilje nije strano.

– Ja sam sigurna da se ona (prim. aut. Anabela) spasila. Nijedna žena, pa ni ona, ne zaslužuje nekog takvog u životu. Znala sam da to neće dugo trajati, jer osoba koja čini majci svog djeteta zlo, nije dobra ni za koga.

– Ja sam godinama trpjela psihičke torture od Andreja. Njemu su svakakve podlosti padale na pamet. Eto, na primer, prijetio mi je batinama kada je Leon, naš sin, bio beba. Zvali su me i upozoravali kako mi je “mračno oko zgrade” i da se dobro kuda se krećem – otkriva Jasmina psihičke torture koje je imala i dodaje kako je bio spreman čak i da joj namjesti aferu sa prostitucijom kako bi je oblatio.

– Saznala sam da mi je namještao da me uhapse za prostituciju. Neki dečko je trebalo da mi se javi i da me zavede, pozove da dođem njemu u posjetu i da me lažno prijave i uhapse. I to je njemu izletjelo u razgovoru sa jednim novinarom, koji je to snimio i poslao mi. Taj snimak se nalazi kod advokata i sigurna sam da me ne napada zato što se plaši da ne pustim to u javnost – ističe Skenderova, koja vjeruje da je i Anabela slično proživljavala.

– Poznavajući njega, ni Anabela nije bolje prošla. Ako je mene psihički maltretirao na monstruozne načine, vjerujem da je i nju. Ne znam ko je kriv za razvod, niti ulazim u to, ali tog čovjeka toliko znam, da mogu samo da pretpostavim šta joj je radio. O tome govore i ove slike sad sa novom djevojkom, a još se nije ni razveo pošteno. Tek će biti cirkusa u narednih mjeseci oko njih, videćete – završava priču bivša Andrejeva izabranica, koja otkriva da je nedavno okončan sudski proces oko starateljstva, koje je pripalo njoj, te ističe da je sud donio najbolju presudu, koja prvenstveno štiti interese njenog sina, za kojeg je pretjerano vezana.

Podsjećamo, Jasmina Skender i Andrej Atijas bili su u emotivnoj vezi prije sedam godina, koja je trajala blizu godinu dana. Dok je Jasmina bila u drugom stanju, Andrej je uplovio u emotivnu vezu sa Anabelom, sa kojom se kasnije i vjenčao.

Izvor: Espreso.rs